"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"


"H Φουκουσίμα είναι η μεγαλύτερη βιομηχανική καταστροφή στην ιστορία της ανθρωπότητας", δηλώνει ο Arnold Gundersen, πρώην αντιπρόεδρος πυρηνικής βιομηχανίας, στο Αλ Τζαζίρα.

Ο Gundersen, αδειούχος χειριστής μηχανημάτων πυρηνικής ενέργειας, για 39 χρόνια, και υπεύθυνος διαχείρισης και συντονισμού 70 πυρηνικών σταθμών, στις ΗΠΑ, υποστηρίζει ότι ο πυρηνικός σταθμός της Φουκουσίμα, έχει προκαλέσει μεγαλύτερη έκθεση, σε ραδιενέργεια, από ό, τι πιστεύεται.

"Η Φουκουσίμα έχει τρεις πυρηνικούς αντιδραστήρες, που πιθανώς ισοδυναμούν με 20 πυρηνικούς αντιδραστήρες, εξαιτίας των μεγάλων ποσοτήτων πυρηνικών καυσίμων, οι οποίοι είναι όλοι σε απελπιστική κατάσταση και πρέπει να κρυώσουν, αλλά δεν υπάρχει μέσο για την αποτελεσματική ψύξη τους", τονίζει.

"Το πρόβλημα είναι πώς να υπάρξει ψύξη. Το μεγάλο ερώτημα είναι, τί πρόκειται να γίνει με τα απόβλητα, που βγαίνει από το σύστημα, επειδή  περιέχουν πλουτώνιο και ουράνιο. Πού τοποθετείται το κρύο νερό;", συνεχίζει.

Παρά το γεγονός ότι το εργοστάσιο έχει κλείσει, τα προϊόντα σχάσης, όπως το ουράνιο συνεχίζουν να παράγουν θερμότητα, και ως εκ τούτου απαιτούν ψύξη.

Αλλά ο κόσμος έχει -προφανώς- ξεχάσει τί συνέβη, πριν μερικούς μήνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου