"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Georgia Guidestones: Το αμερικάνικο Στόουνχεντζ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης



Τον Ιούνιο του 1979, ένας καλοντυμένος ξένος επισκέφθηκε το γραφείο της Elberton Granite Finishing Company και ανακοίνωσε ότι ήθελε να χτίσει ένα οικοδόμημα με σκοπό να μεταδίδει ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα.
Ο ίδιος αυτοπροσδιορίστηκε ως RC Christian, αλλά σύντομα έγινε προφανές ότι δεν ήταν το πραγματικό του όνομα. Είπε ότι εκπροσωπεί μια ομάδα ανδρών που ήθελε να προσφέρει μία κατεύθυνση πορείας για την ανθρωπότητα.
Πέρασαν 3 δεκαετίες μέχρι σήμερα αλλά κανείς δεν έμαθε  ποίος πραγματικά ήταν αυτός ο RC Christian, ή ποια ακριβώς  ήσαν τα ονόματα αυτών που εκπροσωπούσε.  
Το τεράστιο οικοδόμημα-μνημείο από γρανίτη κατασκευάστηκε σε μία από τις υψηλότερες κορυφές των λόφων στο Elbert County της Γεωργίας. Στο μνημείο χαράχτηκαν, σε τέσσερις γιγαντιαίους λίθους, με κοινή επιστέγαση, 10 Οδηγοί ή Εντολές σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες. Αυτό το μνημείο εναλλάξ αναφέρεται ως το Georgia Guidestones ή το αμερικάνικο Στόουνχεντζ.

Το μνημείο αυτό έχει στηθεί από μία απόκρυφη οργάνωση στη Georgia  των ΗΠΑ. Αν και είναι άγνωστο στους περισσότερους ανθρώπους, είναι ένας σημαντικός κρίκος στην Απόκρυφη Ιεραρχία που κυριαρχεί απόλυτα στον κόσμο στον οποίο ζούμε.
Τα μηνύματα που είναι χαραγμένα στο μνημείο αναφέρονται σε τέσσερις (4) μεγάλους τομείς:
(1) Στη Διακυβέρνηση και στην Εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης,
(2) Στη μείωση  του πληθυσμού της γης όχι πάνω από 500.000.000 ανθρώπους και κατόπιν στον έλεγχο της αναπαραγωγής τους στη βάση αυτή.
(3) Στο περιβάλλον και στη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και
(4) Στην Πνευματικότητα.

Προάγγελοι τoυ Guidestones ήταν το Έγκλημα της χωρίς Θεό Επιστήμης, ο πόλεμος των άστρων, τα UFO, για να αρχίσουν οι πόλεμοι στο Ιράκ μέχρι και Λιβύης – Συρίας, τα  CHEMTRAILS, το HAARP για Σεισμούς, Κατακλυσμούς, ο Κώδικας Διατροφής, η Κάρτα του Πολίτη και  το σημερινό Παγκόσμιο Χρέος (59,09 ΤΡΙΣ Δολάρια) του συνόλου των ΚΡΑΤΩΝ της ΓΗΣ, στους Διεθνείς Τοκογλύφους που έβαλαν δικούς τους ανθρώπους στις περισσότερες Κυβερνήσεις για να  επιμηκύνουν τα χωρίς αντίκρισμα  ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΧΡEH των Λαών στο διηνεκές. 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ, ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.

Στυλιανός Σφακιανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου