"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Διακινούσαν λαθρομετανάστες μέσα στη νύχτα


Την περιέργεια των ανδρών του Λιμενικού στην Πρέβεζα κίνησαν οι ύποπτες κινήσεις ενός σκάφους που έπλεε στη θαλάσσια περιοχή του όρμου «ΑΪ ΓΙΑΝΝΑΚΗ» Πάργας.
Το σκάφος με έναν επιβαίνοντα προσέγγισε την ακτή και με τη βοήθεια δύο ατόμων από την ξηρά επιβίβασε στο σκάφος 32 άτομα. Το σκάφος το οποίο αναζητείτε αναχώρησε από το σημείο με τους επιβαίνοντες αναπτύσσοντας ταχύτητα με κατεύθυνση βορειοδυτικά.
Τα δύο άτομα, που βοήθησαν στην επιβίβαση, προσπάθησαν να διαφύγουν μέσα από δύσβατη δασώδη περιοχή, ωστόσο συνελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 54 ετών. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου