"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Πολιορκία στο Κοινοβούλιο – Φυγαδεύτηκαν βουλευτές


Από τη έξοδο της Βουλής που οδηγεί στον Εθνικό Κήπο και με τη συνοδεία ανδρών της αστυνομίας και της πυροσβεστικής φυγαδεύτηκαν αργά το βράδυ, υπουργοί, βουλευτές και υπάλληλοι, μετά την αιφνιδιαστική κίνηση των «Αγανακτισμένων» να αποκλείσουν τις εισόδους του Κοινοβουλίου.
Οι διαδηλωτές φώναζαν ρυθμικά «Κλέφτες – κλέφτες», «προδότες», «θα μπούμε μέσα», «μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί». Το κλίμα δυναμιτίστηκε επικίνδυνα με τον κόσμο να φωνάζει στο πλήθος που βρισκόταν στην πλατεία Συντάγματος «Ελάτε πάνω». Εν τω μεταξύ κλούβες της αστυνομίας παρατάχθηκαν μπροστά στην είσοδο της Βουλής δημιουργώντας κλοιό γύρω από τους διαδηλωτές, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενη εισβολή από τους συγκεντρωμένους.
Ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος ήταν σε συνεχή επαφή με τον φρούραρχο, ενώ κάποιοι βουλευτές έλεγαν πως «δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση και να αποκλείεται η Βουλή».

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε ακόμα περισσότερο όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να απωθήσουν το πλήθος με τις ασπίδες, για να δημιουργήσουν διάδρομο ώστε να βγουν τα αυτοκίνητα των βουλευτών. Όσοι έβγαιναν από το πάρκινγκ του Κοινοβουλίου, ανεξαρτήτως ιδιότητας δέχονταν τις ύβρεις και τις έντονες αποδοκιμασίες των διαδηλωτών, οι οποίοι χτυπούσαν τα τζάμια των αυτοκινήτων φωνάζοντας «αλήτες ρουφιάνοι πολιτικοί».
Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν άδειασε πια το κτίριο της Βουλής και το πλήθος αποχώρησε από το χώρο του Κοινοβουλίου.
Πάντως, μαζικότατη ήταν και χθες η συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στην πλ. Συντάγματος. Για έβδομη ημέρα δεκάδες χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό βέβαια, να παρακολουθήσουν και την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη και των Πανεπιστημιακών στα Προπύλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου