"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Νέα επίθεση κατά Παπακωνσταντίνου


 
Τα μαχαίρια «ακονίζουν» οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών, ενώ δεν αποκλείεται ορισμένοι να ζητήσουν ευθέως την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών.

Το κλίμα στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ είναι έκρυθμο, οι περισσότεροι βουλευτές ερχόμενοι στη Βουλή δέχθηκαν έντονες αποδοκιμασίες, με αποτέλεσμα να διογκωθεί η «κρίση συνείδησης» που τους ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.


Χαρακτηριστικά, ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις επαναλάμβανε πως δεν έχει πεισθεί για το μεσοπρόθεσμο, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για την τελική του στάση στην ψηφοφορία, ενώ σημείωνε πως ορισμένοι υπουργοί δεν έχουν το πολιτικό βάρος για να ανταπεξέλθουν στις κρίσιμες στιγμές και πρέπει να φύγουν.


Πιο επικριτικός μάλιστα εμφανίζεται για τον κ. Παπακωνσταντίνου, θεωρώντας πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση, τόσο στην κοινωνία όσο και στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ανήκει στον υπουργό Οικονομικών.


Νωρίτερα, στην Ολομέλεια της Βουλής είπε: «Εγώ είμαι βουλευτής της Αιτωλοακαρνανίας. Δεν είμαι γιος πρώην πρωθυπουργού όπως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε υιοθετημένος όπως ο κ. Δημήτρης Δρούτσας».

  
Πλέον, το κυρίαρχο αίτημα των περισσοτέρων είναι ο ανασχηματισμός και η τοποθέτηση νέου «τσάρου» στο Οικονομίας, ενώ παράλληλα πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να αναζητά το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει το υπουργείο.
protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου