"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Δεν συναινεί το ΚΚΕ, ζητάει εκλογές




Εκλογές ζητάει το ΚΚΕ, το οποίο αρνήθηκε και τη νέα πρόσκληση του πρωθυπουργό για συναίνεση.
Με ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ γνωστοποίησε ότι αντικείμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας του πρωθυπουργού με την Αλέκα Παπαρήγα ήταν η συναίνεση στους όρους που θέτει η Ε.Ε. προκειμένου να χορηγηθεί το νέο δάνειο προς τη χώρα. Συμπλήρωσε ότι ο πρωθυπουργός εξέθεσε στη γ.γ. του κόμματος τους προβληματισμούς του σχετικά με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, η Αλέκα Παπαρήγα απάντησε ότι το κόμμα "αρνείται οποιαδήποτε συζήτηση και συναίνεση με τους όρους πτώχευσης του λαού και εξέφρασε για μια ακόμα φορά την κάθετη αντίθεση του ΚΚΕ με τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και της ΕΕ".
Όσον αφορά στο δημοψήφισμα, είπε ότι "το ζήτημα δεν είναι να τεθούν αποπροσανατολιστικά εκβιαστικά και τρομοκρατικά διλήμματα, αλλά ο λαός να μιλήσει μέσω εκλογών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου