"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

2.000 εθελοντέςστο περίμενε

 
«Διαψεύστε μας». Με αυτές τις δυο λέξεις «κλείνουν» την επιστολή τους προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τα μέλη της Πανελλήνιας Ενωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, κάνοντας σαφές στον Χρ. Παπουτσή ότι ουδείς δικαιούται ή επιτρέπεται «να νομίζει ότι τους εμπαίζει και να τους αγνοεί».
Οι 2.000 εθελοντές πυροσβέστες -που περιμένουν από πέρυσι να γίνει πράξη η δέσμευση της Πολιτείας και να προωθηθεί το νομοσχεδίου για την αναβάθμιση του θεσμού τού εθελοντή πυροσβέστη- μετά και τη συνάντηση που είχαν για το ζήτημα, στις 20 Απριλίου, με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κάνουν λόγο για έναν «τεράστιο εμπαιγμό» σε βάρος τους.
Καλούν, μάλιστα, τον Χρήστο Παπουτσή να απαντήσει «άμεσα και ειλικρινά» στο αν «επιθυμούν ή όχι τους εθελοντές πυροσβέστες στο Πυροσβεστικό Σώμα», αν «επιθυμούν ή όχι τη βελτίωση της πυροπροστασίας ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και μάλιστα χωρίς κόστος», «αν θα προχωρήσουν ή όχι στην ψήφιση του σχεδίου νόμου» και τέλος, «αν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτή την καθυστέρηση και απλώς δεν τους λένε».
«Ηδη η δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος, με τα τόσα προβλήματα που έχει, είναι μειωμένη συγκριτικά με πέρυσι κατά 500 άτομα και όλοι λένε ότι θα είναι μια δύσκολη αντιπυρική περίοδος. Εμείς -αλλά και ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας που ξέρει ή θα μάθει για το θέμα αυτό- από τη μέχρι σήμερα αντιμετώπιση της κατάστασης, αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι ότι, για κάποιους λόγους, δεν θέλετε 2.000 άτομα άμισθο προσωπικό στο Πυροσβεστικό Σώμα. Παρακαλούμε διαψεύστε μας», αναφέρουν, μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου