"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Υπουργοί προστατεύουν απατεώνες και γλιτώνουν εγκληματίες




Συντριπτικό κατηγορώ κατά υπουργών, ανώτατων κρατικών παραγόντων, ακόμα και πρώην πρωθυπουργών περιλαμβάνονται στο υπό έκδοση βιβλίο του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδά με τίτλο: «Αγωνία και αγώνας για τη Δικαιοσύνη».
Ο θαρραλέος δικαστικός λειτουργός εμπιστεύτηκε στον Κώστα Χαρδαβέλλα μεγάλο μέρος των αποκαλύψεών του που θα προκαλέσουν σάλο τις επόμενες ημέρες και ανάμεσα στις άλλες περιλαμβάνουν.
1) Υπόθεση αθώωσης μεγάλων επιχειρηματιών – λαθρεμπόρων πετρελαίου στο Αιγαίο με πολιτική παρέμβαση.
2) Πως έσωζαν από το κλείσιμο προβληματικές επιχειρήσεις υπουργοί και ανώτατοι παράγοντες με ένα απλό τηλεφώνημα.
3) Πως ο νόμος περί ευθύνης υπουργών γλιτώνει από την φυλακή ακόμη και απλούς πολίτες, φίλους και συνεργάτες υπουργών στις παρανομίες τους.
4) Με ποιο τρόπο κυβερνήσεις και πολιτικοί παράγοντες χειραγωγούν δικαστικές αποφάσεις ακόμα και του Αρείου Πάγου.

Αναφερόμενος στη σημερινή κατάσταση της χώρας ο κ. Σανιδάς λέει ότι η επέκταση της διαφθοράς σε όλον τον κοινωνικό ιστό ούτε τυχαία είναι, ούτε από παρθενογένεση προήλθε.
Και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Να μην κρυβόμαστε. Όταν υπουργικά χείλη εξωθούσαν αμέσως ή εμμέσως Έλληνες πολίτες να διαπράττουν απάτες σε βάρος της ευρωπαϊκής ένωσης για να εισπράττουν κοινοτικούς πόρους, όταν πρωθυπουργικά χείλη με την περίφημη ρήση το 1986 «είπαμε να παίρνουμε και κανένα δωράκι, όχι όμως και 500 εκατ. και νομιμοποιούσαν έτσι τη δωροδοκία και όταν με εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης το 1996 εψηφίζετο νόμος με τον οποίο η πλαστογραφία κι η απάτη ετιμωρείτο σε βαθμό πλημμελήματος μόνο εφόσον η προκληθείσα ζημία δεν υπερέβαινε τα 25 εκατ. δραχμές τότε είναι φανερό γιατί φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση».
του Κώστα Χαρδαβέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου