"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Για ελληνική γελοιοποίηση μιλά το BBC


«Οι Έλληνες γελοιοποιούνται. Οι τρέχουσες κινητοποιήσεις τους έχουν έναν αέρα ματαιότητας. Έτσι κι αλλιώς η μοίρα της Ελλάδας έχει αποφασιστεί αλλού, από αξιωματούχος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».
Έτσι ξεκινά το άρθρο του για την Ελλάδα ο αναλυτής του BBC, Gavin Hewitt, αναφερόμενος στις σημερινές κινητοποιήσεις, τη γενική απεργία όπως και τους «αγανακτισμένους» στη χώρα μας.
«Η περιουσία του Δημοσίου ξεπουλιέται. Τα πλήθη φωνάζουν «δεν πουλάμε!», όμως αυτή ακριβώς είναι η εντολή που έχει πάρει η ελληνική κυβέρνηση», συνεχίζει ο αρθρογράφος.
«Η χρεοκοπία καραδοκεί. Ίσως όχι φέτος, όμως σχεδόν σίγουρα μέχρι το 2015. Για τους Ευρωπαίους αξιωματούχους η ελπίδα βρίσκεται στο ενδεχόμενο, μέχρι τότε οι τράπεζες να έχουν γίνει πιο ανθεκτικές ώστε να αντέξουν ένα τέτοιο χτύπημα. Σίγουρα όμως οι σεβαστοί Γερμανοί οικονομολόγοι δεν περιμένουν ότι θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω».

Η γερμανική εφημερίδα Bild, από τη μεριά της, στο πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής της έκδοσης αναφέρει: «Mαζικές διαδηλώσεις, γενική απεργία και περικύκλωση του Κοινοβουλίου –αυτό ήταν το σχέδιο των συνδικάτων και κινήσεων πολιτών, για να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια λιτότητας της κυβέρνησης».
Και συνεχίζει: «Όμως μόλις μέσα σε λίγες ώρες η κατάσταση στην Αθήνα εκτραχύνθηκε. Στην Ελλάδα κυβερνά σήμερα η βία», γράφει η εφημερίδα, με έντονο επικριτικό ύφος. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στην αστυνομία με ρόπαλα και πέτρες, ενώ τονίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε έκτακτη κατάσταση.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου