"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Αντ. Σαμαράς: Προπαγανδιστής ο Παπανδρέου


Για προπαγάνδα κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της Ν.Δ., Α. Σαμαράς, με την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα, προσθέτοντας ότι όταν η κυβέρνηση Καραμανλή ζητούσε πάγωμα των συντάξεων, το ΠΑΣΟΚ σαν αντιπολίτευση λοιδορούσε. Τόνισε πως η προπαγάνδα που δέχεται η Ν.Δ. είναι τόσο εντός συνόρων με τις διαρροές για τη χθεσινή επικοινωνία των δύο αρχηγών όσο και εκτός συνόρων, και υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ διαστρεβλώνει τις θέσεις της Ν.Δ.
Επανέλαβε ότι η μονάδική συνταγή που υπάρχει είναι αυτή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είχε προβλέψει την ύφεση που θα φέρει το Μνημόνιο τονίζοντας ότι, "η επιδείνωση του ελλείμματος ξεπέρασε τους φόβους μας. Η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, δεν φαίνεται αχτίδα φωτός σε ορίζοντα."
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ πήρε τις θέσεις της αντιπολίτευσης, τις ξαναέγραψε και επανήλθε ζητώντας συναίνεση, "καταθέσαμε προτάσεις εξόδου από την κρίση, κοστολογημένες. Τολμήσαμε καινούρια πράγματα για τα οποία αρχικά μας ειρωνευόταν. Μας ζήτησαν να στηρίξουμε τις δικές μας προτάσεις."
Αναφέρθηκε και στην πολιτική του Κώστα Καραμανλή, "όταν εμείς λέγαμε κόψτε συντάξεις, επί Καραμανλή, αυτοί λέγανε, λεφτά υπάρχουν."

Σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο ο Α. Σαμαράς είπε, "γι' αυτό προτείναμε επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, για να αντέξει η κοινωνία τις περικοπές. Με το μεσοπρόθεσμο, έχουμε ψηλότερους φόρους πάνω στους ίδιους ώμους που έχουν λυγίσει".


Σχολιάζοντας τα χθεσινά γεγονότα τόνισε ότι, "ο Παπανδρέου δεν άντεξε τις πιέσεις από το εσωτερικό του κόμματός του."


Δεν δίστασε να μιλήσει για προπαγάνδα από τη μεριά του ΠΑΣΟΚ, "βλέπω με αηδία να διαστρεβλώνονται οι θέσεις μας στο εξωτερικό και στην Ευρώπη."


Χαρακτήρισε τον Α. Παπανδρέου "πρωθυπουργό εν κενώ", ενώ κλείνοντας υπογράμμισε ότι, "θα έρθει η στιγμή που οι άλλοι θα βιάζονται να κυβερνήσουμε, περισσότερο από ότι βιαζόμαστε εμείς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου