"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Σήμερα η δίκη για τη συμπλοκή στα Ζωνιανά


Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου αναμένεται να καθίσουν σήμερα ο πρώην γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, καθώς και δύο Ρεθυμνιώτες απόστρατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., για τις τυχόν ευθύνες τους στην επιχείρηση της 5ης Νοεμβρίου 2007 στα Ζωνιανά, που κατέληξε στον σοβαρότατο τραυματισμό του Ειδικού Φρουρού Στάθη Λαζαρίδη και στον ελαφρύ δύο ακόμα συναδέλφων.
Το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης υποστηρίζει ότι υπήρξαν λάθη και η οργάνωση της επιχείρησης έγινε με βεβιασμένο και ερασιτεχνικό τρόπο.
Αναφέρεται επίσης ότι η επιχείρηση σχεδιάστηκε χωρίς να προβλεφθεί κάλυψη των 49 αστυνομικών, ενώ ο σχεδιασμός της δεν προέβλεπε συγκεκριμένους τρόπους αντίδρασης.
Η σύζυγος του Στάθη είχε καταθέσει αγωγή για λογαριασμό του ίδιου σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, διεκδικώντας συνολικά το ποσό των περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ. Η υπόθεση εκδικάστηκε και αναμένεται η έκδοση της απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου