"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Σχεδόν βέβαιη η χρεοκοπία της Ελλάδας, λέει ο Γκρίνσπαν

Με δυσοίωνες προβλέψεις για την Ελλάδα επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο ο πρώην διοικητής της ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, Αλαν Γκρίνσπαν.
Ο 85χρονος πρώην τραπεζίτης εκτίμησε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg ότι είναι σχεδόν βέβαιη η χρεοκοπία της Ελλάδας, καθώς "είναι εξαιρετικά απίθανο να λειτουργήσει [αποτελεσματικά] το πολιτικό σύστημα".
Οι πιθανότητες χρεοκοπίας της χώρας μας "είναι τόσο μεγάλες που σχεδόν μπορείς να πεις πως δεν υπάρχει διέξοδος" πρόσθεσε, για να προειδοποιήσει πως εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις του οι ΗΠΑ μπορεί να μπουν σε μια νέα περίοδο ύφεσης.

Ο Αλαν Γκρίνσπαν είχε τοποθετηθεί στη θέση του επικεφαλής της κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ από την κυβέρνηση Ρίγκαν το 1987 και αποχώρησε το 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου