"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Συνεχίζεται η κόντρα Μπουτάρη-Θεοδωράκη

«Προσωπικότητες του κύρους του κ. Θεοδωράκη θα έπρεπε να σέβονται την έννομη τάξη», δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στην  συγκέντρωση της  «Σπίθας» και τη διαφωνία για το χώρο διεξαγωγής της.

Χθες, ο δήμος αρνήθηκε να δώσει άδεια στον Μίκη Θεοδωράκη για τη χρήση της πλατείας Αριστοτέλους. Ο επικεφαλής της «Σπίθας» απάντησε πως η συγκέντρωση θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης, ακόμα κι αν ο δήμος το απαγορέψει.


Και βέβαια είναι αντισυνταγματικό αυτό που κάνει ο Μπουτάρης, και θα ήταν πολύ ωραίο να ασχοληθεί ο άνθρωπος αυτός με τα κρασιά του,  και όπως λέει και η παροιμία, (έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες του.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου