"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Ένταση στο γραφείο του Χ. Καστανίδη στη Θεσσαλονίκη

 
Ένταση σημειώθηκε έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη στη Θεσσαλονίκη, όταν ομάδα ατόμων επιχείρησε να διαμαρτυρηθεί, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της σε μέλη της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».
Είκοσι περίπου νεαρά άτομα έφτασαν έξω από το γραφείο του υπουργού, στην οδό Ερμού 10 και ζήτησαν από τους συνεργάτες του να μεταδώσουν με φαξ ανακοίνωση συμπαράστασης σε άτομα που έχουν προφυλακιστεί με την κατηγορία της συμμετοχής στην τρομοκρατική οργάνωση.
Στα γραφεία έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που έκαναν εννέα προσαγωγές, ενώ η ένταση εκτονώθηκε και οι υπόλοιποι νεαροί αποχώρησαν χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου