"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

WSJ: Οι Γερμανοί αγοράζουν την Ελλάδα σε τιμές ευκαιρίες


«Η Ελλάδα πωλείται –φθηνά- και η Γερμανία αγοράζει», γράφει η Wall Street Journal. Γερμανικές επιχειρήσεις κυνηγούν ευκαιρίες στην Ελλάδα, καθώς η κυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, με την Deutsche Telekom να κάνει την αρχή, πληρώνοντας πάμφθηνα για το 10% του ΟΤΕ, αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως εξηγεί η WSJ, τα 400 εκατ. ευρώ που πλήρωσε η DT ήταν ευκαιρία μπροστά στα σχεδόν

4 δισ. ευρώ που έχει δαπανήσει από το 2008 για να αποκτήσει το 30% του ΟΤΕ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του 55% του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών έχει εκφράσει η Fraport, που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.
Ενδιαφέρον υπάρχει όμως και από εταιρείες άλλων χωρών, ειδικά όταν οι τιμές των προσφερόμενων περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου είναι πολύ χαμηλές. Η τσεχική CEZ έχει δηλώσει ότι θα εξέταζε πιθανές αγορές μονάδων ηλεκτροπαραγωγής, την ώρα που η Αθήνα αναζητά αγοραστή για το 17% της ΔΕΗ.
Βέβαια, η WSJ μιλά και για εταιρείες που θέλουν να αποχωρήσουν από την Ελλάδα, επικαλούμενη δηλώσεις εκπροσώπου της Hochtief, σύμφωνα με τις οποίες, η γερμανική κατασκευαστική έχει εξετάσει κάποια μορφή πώλησης ή δημόσιας εγγραφής των δραστηριοτήτων της στη χώρα. Η Hochtief κατέχει το 40% του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και μερίδια σε δύο μεγάλα projects αυτοκινητοδρόμων στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ:pentapostagma.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου