"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Πιέσεις και από Μπαρόζο στον Α.Σαμαρά για να δεχθεί το Μεσοπρόθεσμο







ImageΝέες πιέσεις και από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στον Α.Σαμαρά για "συμβολή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά, στην επίτευξη «ευρείας εθνικής συναίνεσης» ώστε να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις που έχει η Ελλάδα". "Στηρίζουμε ό,τι είναι σωστό, δεν στηρίζουμε ό,τι έχει αποδειχτεί λάθος", δηλώνει από την πλευρά του ο Αντ.Σαμαράς.

Στη γραπτή δήλωση του ο Ζοζέ Μπαρόζο αναφέρει ότι στη συνάντησή του με τον κ.Σαμαρά, «συζήτησαν για την οικονομική και χρηματοπιστωτική κατάσταση της Ελλάδας.

» Επί τη ευκαιρία, ο πρόεδρος Μπαρόζο κάλεσε επειγόντως τον κ.Σαμαρά να δεσμευτεί στην επίτευξη ευρείας εθνικής συναίνεσης, ούτως ώστε η Ελλάδα να μπορέσει να αντιμετωπίσει με τον πιο αποφασιστικό και αποτελεσματικό τρόπο τις σημερινές ιστορικές προκλήσεις για την αποκατάσταση των δημόσιων οικονομικών της.

» Πράγματι, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ολοκλήρωσαν πρόσφατα στην Ελλάδα την αποστολή τους σχετικά με την αξιολόγηση της εφαρμογής του προγράμματος προσαρμογής. Ως αποτέλεσμα αυτής της αποστολής η Επιτροπή πιστεύει σθεναρά ότι η ευρεία πολιτική και κοινωνική στήριξη στα μεταρρυθμιστικά μέτρα είναι κρίσιμα σημαντική, προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στο μέλλον της ελληνικής οικονομίας».

Σε δήλωση του ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει ότι έθεσε στους συνομιλητές του «όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που δείχνουν, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η σημερινή οικονομική πολιτική στην Ελλάδα δεν αποδίδει και πρέπει να αλλάξει» και ότι παρουσίασε την εναλλακτική του πρόταση.

» Θέλω εδώ να γίνει απολύτως σαφές: Στηρίξαμε και στηρίζουμε ό,τι είναι σωστό για την πατρίδα, ενώ δεν μπορούμε να στηρίξουμε οτιδήποτε έχει ήδη αποδειχθεί λάθος.

» Το διήμερο αυτό είχε ένα διπλό αποτέλεσμα: Και συνεισφέραμε στην εθνική προσπάθεια για ταχύτερη έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και οι απόψεις μας ακούστηκαν με προσοχή από την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι ο οποίος υπογράμμισε ότι η προσπάθεια της Ελλάδας για δημοσιονομική προσαρμογή «απαιτεί ευρεία και εποικοδομητική, πολιτική στήριξη».

Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε στο Παρίσι με τον Γάλλο πρωθυπουργό στον οποίο εξέθεσε το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ που παρουσιάστηκε στο Ζάππειο.

Από την πλευρά του ο Γάλλος πρωθυπουργός, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, «τόνισε ότι είναι ανάγκη να επιδειχτεί υπεύθυνη στάση από τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις, σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, πράγμα που συνεπάγεται ειδικότερα, την υποστήριξη των κυριότερων πολιτικών ομάδων στο νέο διαρθρωτικό σχέδιο που διαπραγματεύθηκε η ελληνική κυβέρνηση, το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ένωση».
 defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου