"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ "ΕΠΑΝΕΙΣΔΟΧΗΣ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η WIKILEAKS ΓΙΑ ΤΑ... ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ

1650399
  
Αμερικανικά απόρρητα διπλωματικά έγγραφα της Wikileaks, που δημοσιεύουν τα "Νέα" αναφέρουν κινήσεις της Τουρκίας, με θέμα την παράνοµη µετανάστευση εις βάρος της Ελλάδας.

Οπως σημειώνεται στα έγγραφα, Τούρκος αξιωµατούχος παραδέχεται στον Αµερικανό πρέσβη, στην Αθήνα, το 2009 ότι, αν και υπάρχει συµφωνία επανεισδοχής των μεταναστών, η Τουρκία δεν ήταν διατεθειμένη να δεχθεί, από την Ελλάδα, την επιστροφή παράνοµων µεταναστών µέσω της Σµύρνης, καθώς έχει χαρακτηριστεί "τουριστική περιοχή".

Με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας, επίσης, µερικές εβδοµάδες πριν, στη συνάντηση εκπροσώπων των δύο χωρών, αναφορικά με το Πρωτόκολλο Επανεισδοχής, η τουρκική πλευρά επικαλείται λόγους "εθνικής ασφαλείας", τόσο για τα παράλια του Αιγαίου, όσο και για τη Σµύρνη και δεν ήθελε καμία άλλη συζήτηση για τον εν λόγω θέμα.

.liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου