"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

To Διαδίκτυο παίζει κεντρικό ρόλο στη συννενόηση μεταξύ των διαδηλωτών στο Κάιρο


Τασσόμενη στο πλευρό των εξεγερθέντων, η ομάδα χάκερ Anonymous, γνωστή από τις επιθέσεις της εναντίον όσων αρνήθηκαν να συνεργαστούν με το WikiLeaks, κατάφερε να θέσει εκτός λειτουργίας δικτυακούς τόπους της αιγυπτιακής κυβέρνησης.
Σε μια άλλη εξέλιξη, η Vodafone ανακοίνωσε ότι εξαναγκάζεται από την κυβέρνηση Μουμπάρακ να στέλνει φιλοκυβερνητικά γραπτά μηνύματα στους συνδρομητές της.
Ο βρετανικός όμιλος αναφέρει την Πέμπτη ότι οι αιγυπτιακές αρχές την υποχρεώνουν να αποστέλλει τα SMS βάσει της νομοθεσίας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Δηλώνει πάντως ότι θεωρεί την τακτική της κυβέρνησης «απαράδεκτη» και ότι προτίθεται να διαμαρτυρηθεί επίσημα στις αρχές.
Κυβερνοεπιθέσεις
Οι επιθέσεις των Anonymous εξουδετέρωσαν τους δικτυακούς τόπους του κυβερνώντος Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος και του υπουργείου Πληροφοριών λίγο μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας του αιγυπτιακού Διαδικτύου την Τετάρτη.
Μέλος των Anonymous που επιθυμεί να μην κατονομαστεί, λόγω του πιθανού παράνομου χαρακτήρα των ενεργειών της ομάδας, δήλωσε ότι η συμμετοχή χακτιβιστών στις επιθέσεις είναι μικρότερη σε σχέση με τις επιθέσεις εναντίον εχθρών του WikiLeaks.
Η συμμετοχή είναι παρόλα αυτά επαρκής, τόνισε ο χακτιβιστής, δεδομένου ότι οι δικτυακοί τόποι της αιγυπτιακής κυβέρνησης είναι «εύκολο» να τεθούν εκτός λειτουργίας.
Οι Anonymous έγιναν γνωστοί το Δεκέμβριο όταν εξαπέλυσαν κυβερνοεπιθέσεις εναντίον της Mastercard, της Visa και του PayPal επειδή οι εταιρείες αρνήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο WikiLeaks.
Όλες οι επιθέσεις τους πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος LOIC (Low Orbit Ion Cannon), το οποίο είναι σχεδιασμένο να κατακλύζει τους διακομιστές-στόχους με αιτήματα σύνδεσης, προκειμένου να τους εξουδετερώσει λόγω υπερφόρτωσης.
Η χρήση του LOIC είχε οδηγήσει σε συλλήψεις μελών των Anonymous, καθώς το λογισμικό δεν αποκρύπτει τη διεύθυνση IP (Διαδικτυακού Πρωτοκόλλου) των χρηστών του.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου