"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

«Βλέπει» νέα κρίση ο ΣόροςMία νέα κρίση, όμοια με αυτή που βιώνουμε τώρα, προέβλεψε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, Τζορτζ Σόρος, από το Μόναχο όπου συμμετείχε στην 47η Διάσκεψη για την ασφάλεια.

Ο μεγαλοεπενδυτής ανέφερε ότι η νέα κρίση θα έχει πρωταγωνιστή το δολάριο και θα αναπαραχθεί στις Ην. Πολιτείες.


«Κατά την άποψή μου, η ευρωπαϊκή κρίση θα αναπαραχθεί στις ΗΠΑ στο τέλος μιας διετίας, επειδή πολλές Πολιτείες είναι πλέον υπερχρεωμένες».


«Η κρίση με το ευρώ θα ξεπεραστεί...επειδή υπάρχει αποφασιστικότητα γιά μία κοινή οικονομική πολιτική και μία κοινή δημοσιονομική πολιτική», πρόσθεσε ο Σόρος.


Όμως, ειδικά σε ό,τι αφορά τη 17μελή ευρωζώνη το ευρώ, που δημιουργήθηκε για να γεφυρωθούν αντιθέσεις, τελικά θα δημιουργήσει νέες, προέβλεψε επίσης ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου