"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Καρατζαφέρης «κλέβει» ρεύμα από τη ΔΕΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Καρατζαφέρης «κλέβει» ρεύμα από τη ΔΕΗ

Ο σεβαστός πρόεδρος του ΛΑΟΣ και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «Τηλεάστυ», Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος δίνει μάχη από τη Βουλή και από τηλεοράσεως για να σωθεί αυτή η άμοιρη χώρα που της έχουν πιει το αίμα, «κλέβει» ρεύμα από την ΔΕΗ!
Το ρεύμα δεν το θέλει για να φωτίζει το σπίτι ή το κόμμα του αλλά για να εκπέμπει το «Τηλεάστυ» από την Κοζάνη. Η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού που έχει τοπική και όχι περιφερειακή εμβέλεια -όπως συμβαίνει με τα περισσότερα αθηναϊκά κανάλια που εκπέμπουν σε όλη την Ελλάδα, αλλά η διαφορά είναι ότι δεν έχουν ιδιοκτήτες προέδρους κομμάτων- σύμφωνα με έρευνα της Εισαγγελίας στην Κοζάνη είναι παράνομη και ως εκ τούτου τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Αφού εκπέμπει παράνομα, άρα «κλέβει» παράνομα ρεύμα από τη ΔΕΗ για να εκπέμπει. Ναι ή όχι; Ναι, αποφάνθηκε η Εισαγγελία Κοζάνης.
Ολα ξεκίνησαν πριν από δύο περίπου xρόνια όταν ο πρόεδρος του «Κόμματος Καταναλωτών Ελλάδος» Νίκος Τσουκανάρας με έδρα την Θεσσαλονίκη προσέφυγε στην Δικαιοσύνη για παράνομη εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού σε Κοζάνη και Καστοριά. Ο Ν.Τσουκανάρας κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και στις εισαγγελικές αρχές Καστοριάς και Κοζάνης. Δήλωνε τότε ο Ν. Τσουκανάρας: «Ο τηλεοπτικός σταθμός Τηλεάστυ είναι ιδιοκτησίας ΛΑΟΣ και γεννιέται το ερώτημα πως ένα κόμμα που εκπροσωπείται στο ελληνικό Κοινοβούλιο δικαιούται μέσω του τηλεοπτικού του σταθμού να παρανομεί»!

Θα επανέλθουμε στο θέμα σύντομα και με περισσότερα στοιχεία…
.tsantir

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου