"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Επίθεση με μολότοφ σε θεατρική παράσταση για τον ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: Νικόλας Γεωργιακώδης

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, ενδεχομένως από οπαδούς άλλης ομάδας.
Περίπου 25 άγνωστοι έριξαν μολότοφ, καπνογόνα, σιδερολοστούς και άλλα αντικείμενα στο θέατρο της οδού Φρυνίχου στην Πλάκα και έκαψαν και κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της θεατρικής σκηνής, παρουσία των θεατών που περίμεναν την έναρξη, που είχε προγραμματιστεί για τις 21.30.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δράστες φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού ενώ αναφέρθηκε επίσης ότι λήστεψαν και ένα άτομο, πιθανότατα οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητείται για να καταθέσει.


"Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους", δήλωσε ο συγγραφέας του έργου, Σταύρος Τσιώλης.

Αναφερόμενος στην επίθεση ο υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος σημείωσε πως η βία στα θέατρα είναι ανεπίτρεπτη και πως αυτού του τύπου οι συμπεριφορές δεν θα περάσουν. "Tο θέατρο δεν είναι γήπεδο" φέρεται να δήλωσε ο υπουργός. Οπως έγινε γνωστό, το υπουργείο Πολιτισμού θα καλύψει το κόστος αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο Θέατρο Τέχνης.

Η υπόθεση της παράστασης "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης" αφορά στην ιστορική κάθοδο 2.500 οπαδών τού ΠΑΟΚ σιδηροδρομικώς στην Αθήνα για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό. Σε αυτήν συμμετείχαν και δύο νεαρές γυναίκες οπαδοί για να συναντήσουν στον Σταθμό Λαρίσης έναν διάσημο Έλληνα ποπ τραγουδιστή από τον οποίο η μικρότερη έχει ζητήσει ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου