"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Υπέρ της πώλησης δημόσιας περιουσίας ο Κυρ. Μητσοτάκης


Ναί σε επιμέρους πώληση δημόσιας περιουσίας, στο πλαίσιο της αξιοποίησής της τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 .
Ο κ.Μητσοτάκης σημείωσε πως δε πρέπει να δοθεί η εντύπωση πως η ΝΔ εγκαταλείπει μια σωστή ιδέα, της οποίας έχει την πατρότητα καιμάλιστα την είχε θέσει στο δημόσιο διάλογο από τον περασμένο Ιούλιο.
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο πώλησης ακινήτων του Δημοσίου, επισήμανε: «Προσωπικά, αν με ρωτήσετε εάν στο ευρύτερο φάσμα της αξιοποίησης συμπεριλαμβάνω και ως υποκατηγορία την ενδεχόμενη πώληση ακινήτων, δε θα με βρείτε αντίθετο σε αυτή τη λογική. Δε θεωρώ, σε καμία περίπτωση, ότι πρέπει να αποτελέσει τον κύριο μοχλό αυτής της πολιτικής, αλλά δεν θα ήθελα να το αποκλείσω σε καμία περίπτωση και με συνταγματική διάταξη...»
Υ.Γ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΕΙ.....
ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου