"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου για το τηλεφώνημά του στον Τατσόπουλο

tatso
Η ανάρτηση του "ΕΚ" για το
τηλεφώνημα του Δημήτρη Αβραμόπουλου στον γνωστό συγγραφέα και συντελεστή του "1821" του ΣΚΑΙ Τατσόπουλο, δημιούργησε αρκετό ντόρο στην κυβερνόσφαιρα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξοργίστηκαν καθώς ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, φέρονταν να έπαιρνε τέτοιου είδους στάση στο συγκεκριμένο ζήτημα, που έχει αν μη τι άλλο προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.
Αυτός ίσως ήταν και ο σκοπός του ίδιου του Τατσόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε τηλεφώνημα εκ μέρους του Δ. Αβραμόπουλου για "συμπαράσταση". Φαίνεται όμως, τουλάχιστον σύμφωνα με την εκδοχή του κ. Αβραμόπουλου, ότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι.
Έτσι από το Γραφείο Τύπου, σήμερα έφυγε το εξής Δελτίο Τύπου, το οποίο επί της ουσίας "αδειάζει" τον Τατσόπουλο, που μιλούσε για συμπαράσταση από την πλευρά του κ,. Αβραμόπουλου: Πριν από δέκα ημέρες, ο κ. Αβραμόπουλος επικοινώνησε με τον κ. Τατσόπουλο τηλεφωνικά, με σκοπό να ενημερωθεί για κάποιες πτυχές των όσων δημόσια είχαν αναφερθεί σε πρωινή συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.
Στη συζήτηση διευκρινίστηκαν κάποια σημεία, που όπως διεπιστώθη, ήσαν αποτέλεσμα μιας προσωπικής αλληλογραφίας στο facebook και δεν αντανακλούσαν τις ιστορικές και επιστημονικές απόψεις του συγγραφέα. Και εκεί έκλεισε το θέμα."

.elkosmos.

3 σχόλια:

  1. ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ aorateΕΝΟΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΙΣΙΕΥΜΑ;
    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΔΕΛΤΙΟ;
    ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ .
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ,,ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΖΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ.ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΑΪΛ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή