"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Σκυλίσιες εξοµολογήσεις «καίνε» τον πρωθυπουργό

Ο Μπάντι,  το καφέ λαµπραντόρ του  Μπιλ Κλίντον, δεν κατάφερε ποτέ να  συµφιλιωθεί µε τον Σοκς, τον αδέσποτο  γάτο που είχε περιµαζέψει το 1991 η  κόρη του προέδρου, η Τσέλσι, προτού  ακόµη η οικογένεια εγκατασταθεί  στον Λευκό Οίκο. Το 2002, σε ηλικία  τεσσεράµισι ετών, ο Μπάντι σκοτώθηκε  από διερχόµενο αυτοκίνητο
Εν µέσω απεργιών, µειώσεων µισθών και αυξήσεων των φόρων, µπεστ σέλερ έχει γίνει στην Πορτογαλία ένα βιβλίο στο οποίο ο σκύλος του πρωθυπουργού Ζοζέ Σόκρατες «µιλάει» για την απογοήτευση των Πορτογάλων από τα ελαττώµατα και τα σφάλµατα του αφεντικού του, για τη δυσφορία που προκαλεί η οικονοµική κρίσηκαι η ανεργία. Για τον εκδοτικό οίκο Esferados Livros, το γεγονός ότι ο Σόκρατες δεν έχει σκύλο είναι απλώς µια λεπτοµέρεια.

Ο συγγραφέας µε το ψευδώνυµο Αντόνιο Ριµπέιρο συγκέντρωσε σ’ ένα βιβλίο τις ελεύθερες σκέψεις ενός σκύλου που, αν κρίνει κανείς από το εξώφυλλο, µοιάζει µ’ ένα συµπαθητικό και αθώο πόιντερ. Εχει κάνει δύο εκδόσεις µέσα σε µόλις δύο εβδοµάδες από την κυκλοφορία του και διαθέτει τη δική του σελίδα στο facebook µε εκατοντάδες φίλους που ανακήρυξαν τον σκύλο… νέο ηγέτη της αντιπολίτευσης.

Σε µια περίοδο πολύ δύσκολη για τον Σόκρατες (χθες δεν πραγµατοποιήθηκε το 90% των σιδηροδροµικών δροµολογίων λόγω απεργίας των µηχανοδηγών), ο δήθεν πρωθυπουργικός σκύλος άνοιξε τον κρουνό των αποκαλύψεων. Και διατυπώνει ένα αίτηµα: ζητάει ένα άλλο σπίτι, ένα άλλο αφεντικό, µια άλλη ζωή, κατά προτίµηση µε τις ανέσεις του µεγάρου στις οποίες έχει συνηθίσει, αλλά οποιουδήποτε µεγάρου, ακόµη και στο εξωτερικό. Για παράδειγµα, θέτει υποψηφιότητα για να κάνει συντροφιά στον πρωθυπουργό της διπλανής πόρτας, τον Ισπανό Χοσέ Ροντρίγκεθ Θαπατέρο. Αλλά δεν αποκλείει καιτο ενδεχόµενο να παραµείνει στην πατρίδα και να ζεσταίνει τα πόδια του κύριου αντιπάλου του σηµερινού αφεντικού του, του δεξιού ΠέδροΠάσος Κοέλιο.

Σε 190 σελίδες,ο φανταστικός σκύλος αφηγείται την καθηµερινή ζωή δίπλα στον πρωθυπουργό. Ηταν παρών στιςπιο σηµαντικές φάσεις της σταδιοδροµίας του πρώην παιδιού - θαύµατος του πορτογαλικού Σοσιαλιστικού Κόµµατος, όµως τώρα συµµερίζεται την απογοήτευση και τις ανησυχίες των ψηφοφόρων. Και αισθάνεται πως το αφεντικό του δεν αναγνωρίζει τις προσπάθειές του: «Σ’ αυτά τα έξι χρόνια έκανα ό,τιµπορούσα για να του αρέσω: δάγκωσα τις γάµπες αρκετών δηµοσιογράφων· γρύλισα στον πρόεδρο της ∆ηµοκρατίας (σ.σ.: τον Ανιµπαλ Καβάκο Σίλβα που δεν τα πηγαίνει καλά µε τον Σόκρατες)· δάγκωσα την Ανγκελα Μέρκελ, κόλλησα ψύλλους τα στελέχη τηςαντιπολίτευσης και µάσησα εφηµερίδες µε ειδήσεις δυσάρεστες για τον πρωθυπουργό, µε λίγα λόγια, θυσιάστηκα για τον ιδιοκτήτη µου. Και τι πήρα σε αντάλλαγµα;».

Ωστόσο, παραδέχεται πως έκανε και κάποια λάθη. Οπως όταν έφαγε ένα φύλλο χαρτί που έµοιαζε ασήµαντο. «Πώς µπορούσα να ξέρω ότι ήταν τόσο σηµαντικό γι’ αυτόν;», λέει πικραµένο το ζώο που έκανε να εξαφανιστεί το µοναδικό ίχνος του πτυχίου του Σόκρατες στη Μηχανολογία.



Ο ΚΑΜΕΡΟΝ ΠΗΡΕ ΓΑΤΑ

Ο εικονιζόµενος Λάρι είναι ο τετράχρονος γάτος που καλωσόρισε χθες ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάµερον στην πρωθυπουργική κατοικία. Ο Κάµερον και η οικογένειά του πήραν τον Λάρι από άσυλο αδέσποτων ζώων επειδή ένας µεγάλος µαύρος αρουραίος εθεάθη στην είσοδο του αριθµού 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.
Υ.Γ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου