"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Στο Νησί των Ξανθών φορούν περούκες!


Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει το νησί «αποκλειστικά για ξανθιές» στις Μαλδίβες… Πολλές από τις εργαζόμενες εκεί είναι στην πραγματικότητα μελαχρινές! Το πολυτελές νησί των ξανθών που έχει σχήμα γόβας, ήταν ιδέα της λιθουανικής εταιρείας Olialia και απευθύνεται σε πλούσιους επιχειρηματίες που θέλουν να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης περιτριγυρισμένοι από αιθέριες ξανθές υπάρξεις.
Ωστόσο οι νόμοι στο σύμπλεγμα των Μαλβίδων επιβάλλουν τουλάχιστον το μισό προσωπικό του νησιού να κατάγεται από εκεί. Άρα είναι λίγο δύσκολο να είναι ξανθές γυναίκες. Τη λύση στο πρόβλημα έδωσε η μάνατζερ του Olialia, η οποία παρήγγειλε εκατοντάδες ξανθές περούκες!
Πόσο βέβαια θελκτικές για τους πελάτες θα είναι οι πολύ μελαχρινές γυναίκες με κατάξανθα μαλλιά, μένει να το δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου