"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Αίγυπτος: Υπό κράτηση πρώην υπουργοί για διαφθορά


Ένας Αιγύπτιος εισαγγελέας δήλωσε σήμερα ότι διέταξε να τεθούν υπό κράτηση δύο πρώην υπουργοί και ένας εξέχων επιχειρηματίας εν αναμονή της δίκης τους με την υποψία της κατασπατάλησης δημοσίων πόρων.
Ο εισαγγελέας, ο οποίος ασχολείται με οικονομικά εγκλήματα, είπε ότι έθεσε υπό κράτηση τον πρώην υπουργό Τουρισμού, Ζουχαίρ Γκαράνα, τον πρώην υπουργό Στέγασης Αχμεντ ελ Μαγράμπι και τον μεγιστάνα του χάλυβα Αχμεντ Εζ, για 15 ημέρες.
Οι υποψίες για επίσημη δωροδοκία πυροδότησαν τη λαϊκή οργή που οδήγησε στην ανατροπή του Προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ την περασμένη εβδομάδα, και οι κατηγορίες (εναντίον των τριών) θεωρούνται ως μια παραχώρηση για την καταστολή των ταραχών.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου