"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Υπάλληλος υπεξαίρεσε 720.000 ευρώ



ΠΟσΟ 720.000 ευρώ είχε χορηγήσει παράτυπα στη διάρκεια της τελευταίας οκταετίας υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής ως επίδοµα ΑµεΑ, που τελικώς όµως κατέληξε σε λογαριασµό συγγενικού του προσώπου.

Επειτα από ανώνυµη καταγγελία και διενέργεια ελέγχου από το Σώµα Επιθεωρητών ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός έθεσε σε διαθεσιµότητα τον υπάλληλο, ο οποίος υπηρετούσε στην πρώην Νοµαρχία Αθηνών,και διέταξε τη διενέργεια Ενορκης ∆ιοικητικής Εξέτασης. Παράλληλα, θα εξεταστεί η δραστηριότητα του υπαλλήλου από το 1998, προκειµένου δηλαδή να καλυφθούν όλα τα χρόνια απασχόλησής του στη συγκεκριµένη θέση.

«Η υπόθεση αυτή αποδεικνύει ότι η έλλειψη εξειδικευµένου προσωπικού όλα αυτά τα χρόνια στη Νοµαρχία Αθηνών διευκολύνει τους ασυνείδητους υπαλλήλους να υλοποιούν τα παράνοµα σχέδιά τους» σηµείωσε ο κ. Σγουρός, καλώντας τους πολίτες να καταγγέλλουν έστω και ανώνυµα πράξεις διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου