"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Καρκίνος: 1,3 εκατ. άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους το 2011 στην Ευρώπη


Λιγότεροι από 1,3 εκατ. άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους από καρκίνο στην Ευρώπη φέτος, καθώς υποχωρούν τα ποσοστά θνησιμότητας από τη νόσο, ανακοίνωσαν ερευνητές. Ωστόσο, περισσότερες γυναίκες πεθαίνουν από καρκίνο του πνεύμονα σε όλες τις χώρες εκτός από τη Βρετανία.
Η τάση υποχώρησης στα ποσοστά θνησιμότητας από καρκίνο στην περιοχή προέρχεται πρωταρχικά από υποχώρηση στη θνησιμότητα από καρκίνο στο μαστό, στις γυναίκες και τον καρκίνο του πνεύμονα και του παχέος εντέρου στους άντρες.
Ωστόσο ο συνολικός αριθμός θανάτων πιθανόν θα παραμείνει παρόμοιος με αυτόν που σημειώθηκε 4 χρόνια πριν, επειδή οι πληθυσμοί γηράσκουν και εξαπλώνονται και ο αριθμός των γυναικών που πεθαίνουν από καρκίνο του πνεύμονα αυξάνεται σταθερά παντού εκτός από τη Βρετανία.
Ο επικεφαλής της έρευνας, Carlo La Vecchia, του πανεπιστημίου του Μιλάνου στην Ιταλία, δήλωσε ότι παρά τις ευοίωνες τάσεις όσον αφορά τα ποσοστά θνησιμότητας στην Ευρώπη, ο αριθμός των θανάτων από καρκίνο παραμένει σχεδόν σταθερός λόγω της γήρανσης του πληθυσμού.
Τα ποσοστά θνησιμότητας σε εύπορες χώρες μειώνονται λόγω των καλύτερων, περισσότερο στοχευμένων φαρμάκων και της ευρύτερης χρήσης προγραμμάτων πρόληψης για τον έγκαιρο εντοπισμό των όγκων, καθιστώντας ευκολότερη την αγωγή πριν τη μετάσταση.
Για το τρέχον έτος, ο La Vecchia σημείωσε ότι υπήρχε χάσμα μεταξύ των χαμηλότερων ποσοστών θνησιμότητας στη δυτική Ευρώπη και των υψηλότερων στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.
Αυτό πιθανόν θα συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον, δήλωσε.
Η ερευνητική ομάδα χρησιμοποίησε νέο μαθηματικό μοντέλο για την πρόβλεψη της θνησιμότητας από καρκίνο. Εστίασε σε συνολικά ποσοστά 27 χωρών της ευρωπαϊκής ένωσης και ξεχωριστά ποσοστά 6 χωρών. Της Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Πολωνίας Ισπανίας και Βρετανίας.
Τα ευρήματα, που δημοσιεύονται στο περιοδικό ‘Annals of Oncology’, προέβλεψαν ότι θα σημειωθούν 1.281.466 θάνατοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε σύγκριση με 1.256.001 το 2007.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το 2011 θα σημειωθεί πτώση από το 2007, από 153,8 ανά 100.000 σε 142,8 ανά 100.000 στους άντρες και από 90,7 σε 85,3 στις γυναίκες-πτώση 7% στους άντρες και 6% στις γυναίκες.
Ωστόσο, ανησυχητική είναι η τάση στον καρκίνο του πνεύμονα. Η Βρετανία είχε τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας στις γυναίκες για μια δεκαετία και τώρα εμφανίζει σταθεροποίηση, δήλωσαν οι ερευνητές, αλλά η θνησιμότητα από καρκίνο του πνεύμονα στις γυναίκες αυξάνει σε όλες τις περιοχές.
Παγκοσμίως, τα ποσοστά θνησιμότητας από καρκίνο του πνεύμονα στις γυναίκες στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα αυξηθούν σε 13,12 ανά 100.000 το 2011 από 12,55 το 2007, προέβλεψαν οι ερευνητές και ο καρκίνος του πνεύμονα πήρε τη θέση του καρκίνου στο μαστό ως η κύρια αιτία θνησιμότητας από καρκίνο στις γυναίκες στην Πολωνία και τη Βρετανία.
Πηγές: ‘Annals of Oncology’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου