"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Κινητοποιήσεις 10 ημερών στις συγκοινωνίες

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της πρωτεύουσας, καθώς οι εργαζόμενοι στα περισσότερα μέσα μαζικής μεταφοράς ανακοίνωσαν πρόγραμμα κινητοποιήσεων με ορίζοντα 10 ημερών.

Παρά το γεγονός ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για τις συγκοινωνίες ψηφίστηκε από τη Βουλή, τα συνδικάτα εμφανίζονται ανυποχώρητα και προχωρούν σε απεργίες και στάσεις εργασίας σε όλα τα συγκοινωνιακά μέσα, πλην του Μετρό και του τραμ, από αύριο έως και την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, ανακοινώθηκε το παρακάτω πρόγραμμα κινητοποιήσεων:

- Αύριο, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, τα λεωφορεία (ΕΘΕΛ) θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα και τα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ) από τις 11 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα.

- Την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία (ΕΘΕΛ) και στα τρόλεϊ (ΗΛΠΑΠ) έχουν προγραμματίσει στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα.

- Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι οι συρμοί του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.

- Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου έχει προαναγγελθεί 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

- Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία (ΕΘΕΛ) θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4:30 το απόγευμα.

- Την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου θα ακινητοποιηθούν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, λόγω της κοινής γενικής συνέλευσης των εργαζομένων, προκειμένου να αποφασίσουν τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεών τους.

Παράλληλα, ο ΗΣΑΠ ανακοίνωσε ότι από σήμερα, Πέμπτη, θα λειτουργούν εκδοτήρια για την ανταλλαγή των παλαιών εισιτηρίων με τα καινούργια, στους σταθμούς Ομόνοια, Πειραιάς, Αττική και Κηφισιά (Δευτέρα έως Παρασκευή, 6:30 π.μ. - 8:30 μ.μ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου