"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Το χαμόγελο επανήλθε στα χείλη της

Το χαμόγελο επανήλθε στα χείλη της
Το χαμόγελο επανήλθε στα χείλη της Με το καινούριο της πρόσωπο εμφανίστηκε η 19χρονη Αφγανή Aisha, η οποία τον περασμένο Αύγουστο σόκαρε όλο τον κόσμο με τη φωτογραφία της στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού «Time». Η νεαρή Αφγανή, η οποία βασανίστηκε και ακρωτηριάστηκε από τον Ταλιμπάν σύζυγο της και την οικογένεια του, αποκάλυψε σε όλο τον κόσμο το παραμορφωμένο της πρόσωπο στο δημοσίευμα του συγκεκριμένου περιοδικού.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles από το μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα, Grossman Burn, η Aisha, εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες φανερώνοντας το πώς θα δείχνει ύστερα από πλήρη ανακατασκευή της μύτης της.


Το ίδρυμα πλήρωσε εξ ολοκλήρου το ποσό για την εγχείρηση και απένειμε στην 19χρονη Αφγανή το βραβείο Enduring Heart, ως ένδειξη υποστήριξης προς την ίδια και όλες τις άλλες κοπέλες που έχουν περάσει ίδια ή παρόμοια βασανιστήρια.

Η Aisha σε ηλικία μόλις 12 ετών δόθηκε από τον πατέρα της σε έναν Ταλιμπάν για γάμο ώστε να ξεπληρώσει το χρέος του προς αυτόν. Ο σύζυγος της και η οικογένεια του κακοποιούσαν συνεχώς την νεαρή Αφγανή και την ανάγκαζαν να κοιμάται στον στάβλο μαζί με τα ζώα. Όταν προσπάθησε να φύγει μακριά για να γλιτώσει, την έπιασαν, της έκοψαν τη μύτη και τα αυτιά για τιμωρία και την παράτησαν αιμόφυρτη στα βουνά για να πεθάνει. Η Aisha όμως, όταν κατάφερε να συνέλθει, σύρθηκε μέχρι το σπίτι του παππού της και από εκεί ο πατέρας της την έστειλε σε ένα μυστικό καταφύγιο στην Kabul. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε αεροπορικώς μέχρι την Αμερική όπου την ανέλαβε το ίδρυμα Grossman Burn.
Σύμφωνα με στοιχεία από τα Ενωμένα Έθνη, περίπου το 90% των γυναικών στο Αφγανιστάν υποφέρουν από ενδοοικογενειακή βία, κάτι όμως που οι Ταλιμπάν αρνούνται κατηγορηματικά καθώς, όπως υποστηρίζουν, ο ιερός ισλαμικός νόμος απαγορεύει τον ακρωτηριασμό ανθρώπου, είτε αυτός είναι ζωντανός, είτε νεκρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου