"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Παλαιστίνιοι: “Οριοθετήστε τα σύνορα”

Να οριοθετήσουν τα ισραηλινά σύνορα κάλεσαν σήμερα οι Παλαιστίνιοι την αμερικανική κυβέρνηση και το Ισραήλ, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των ΗΠΑ να διατυπώσουν αντιπρόταση στη προσφορά του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.
"Ζητούμε επισήμως από την αμερικανική και από την ισραηλινή κυβέρνηση να μάς δώσουν ένα χάρτη του Ισραήλ που η χώρα αυτή θέλει ν΄ αναγνωρίσουμε", δήλωσε ο Γιάσερ Αμπεντ Ράμπο, στέλεχος της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, ο οποίος ηγείται των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ.
"Εάν ο χάρτης αυτός βασίζεται στα σύνορα του 1967 και προβλέπει το τέλος της ισραηλινής κατοχής στα υπό κατοχή από το 1967 παλαιστινιακά εδάφη, θ΄ αναγνωρίσουμε το Ισραήλ με όποια ονομασία και αν έχει, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο", τόνισε ο Ράμπο.
Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τους Παλαιστίνιους να διατυπώσουν αντιπρόταση στην προσφορά που έκανε ο Νετανιάχου προχθές και η οποία απορρίφθηκε αμέσως, για πάγωμα της εποικιστικής πολιτικής με αντάλλαγμα την αναγνώριση του Ισραήλ με την ονομασία "Κράτος του εβραϊκού λαού".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου