"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ο Ερντογάν απαιτεί ισραηλινή συγγνώμη

Ο Ερντογάν επανέλαβε σήμερα το αίτημά του προς την κυβέρνηση του Ισραήλ, να ζητήσει επισήμως συγγνώμη και να καταβάλει αποζημιώσεις για το θάνατο Τούρκων πολιτών, κατά το θανατηφόρο «ρεσάλτο» των ισραηλινών κομάντο στο πλοίο Mavi Marmara. Το πλοίο συμμετείχε στον διεθνή «Στολίσκο της Ελευθερίας» που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα. Ο Τούρκος πρωθυπουργός συνεχίζει τις προσπάθειες να αποκτήσει η χώρα του αναβαθμισμένο ρόλο στη Μέση Ανατολή, με αφορμή το Παλαιστινιακό.
Τον περασμένο Μάιο, εννέα ακτιβιστές σκοτώθηκαν, οκτώ από αυτούς Τούρκοι πολίτες, κατά την έφοδο των ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων στα πλοία του στολίσκου σε διεθνή ύδατα, όταν η αποστολή έπλεε προς τη Γάζα.
"Αν το Ισραήλ δεν καταβάλει αποζημίωση και δεν ζητήσει συγγνώμη, η ειρήνη δεν μπορεί να αποκατασταθεί στη Μέση Ανατολή και το Ισραήλ θα μείνει μόνο του", δήλωσε ο Ερντογάν από το Μουλτάν, μία από τις χειρότερα πληγείσες από τις πρόσφατες πλημμύρες περιοχές του Πακιστάν.
Ο Ερντογάν μετέβη χθες στο Πακιστάν για διήμερη επίσκεψη με στόχο να εκφράσει την αλληλεγγύη της χώρας του προς τα θύματα των πρόσφατων πλημμυρών που στοίχισαν τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους. Η Τουρκία έχει αναλάβει σημαντικό ρόλο στις προσπάθειες αρωγής και αποκατάστασης των θυμάτων. Ο Τούρκος πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για την υποστήριξη των θυμάτων και σημείωσε ότι επισκέπτεται την περιοχή για να δει το μέγεθος της καταστροφής. "Δεν θα δείξουμε πρόοδο μόνο στα χαρτιά, θα δουλέψουμε πραγματικά για τους ανθρώπους που εκτοπίστηκαν από τις πλημμύρες", σημείωσε. Ο πακιστανός πρωθυπουργός Γιουσούφ Ράζα Γκιλάνι εξέφρασε τη ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου