"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Δολάρια στους Ταλιμπάν

Χρήματα προερχόμενα από τον αμερικανικό στρατό και διεθνείς δωρητές καταλήγουν στα χέρια των Ταλιμπάν, μέσω αφγανικών εταιρειών. Τα χρήματα αυτά προορίζονται για την κατασκευή κοινωφελών έργων σε ταραχώδεις περιοχές του Αφγανιστάν.
Η συμμαχία των δυτικών δυνάμεων που υποστηρίζει τον πρόεδρο του Αφγανιστάν Hamid Karzai, μαζί με τους περίπου 150.000 στρατιώτες που βρίσκονται στα εδάφη της χώρας, έχουν ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε ανθρωπιστική βοήθεια και έργα υποδομών από το 2001. Παρόλα αυτά, όταν η βία εξαπλώνεται ξανά και οι Ταλιμπάν γίνονται πιο αιμοβόροι από ποτέ, κάποιες αφγανικές εταιρείες κατασκευών, όπως και κάποιοι εργαζόμενοι, καταγγέλλουν ότι αναγκάζονται να δίνουν μέρος των αμοιβών τους στους Ταλιμπάν, για να μην κινδυνέψουν το προσωπικό και οι εγκαταστάσεις τους.
Το ΝΑΤΟ, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του Joel Harper, παραδέχτηκε ότι γνωρίζει ότι υπάρχουν τέτοιου είδους καταγγελίες. «Τέτοιου είδους περιστατικά θα ερευνώνται και πρόκειται να πάρουμε μέτρα ώστε στο μέλλον να τα εμποδίσουμε».
Οι Ταλιμπάν από την άλλη, αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν ότι προέρχονται από στοιχεία τα οποία θέλουν να τους δυσφημίσουν. «Είναι τελείως αβάσιμες, δεν χρειαζόμαστε χρήματα από κανένα οργανισμό που σχετίζεται με τις δυνάμεις της εισβολής», δήλωσε στο Reuters ο εκρπόσωπος των Ταλιμπάν Zabiullah Mujahid.

1 σχόλιο: