"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΗΠΑ για ΠΓΔΜ – Λύση στο όνομα για ένταξη στο ΝΑΤΟ

«Η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ εξαρτάται από την εξεύρεση λύσης στο θέμα της ονομασίας». Αυτό διαμήνυσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην ΠΓΔΜ Φίλιπ Ρίκερ, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τη σαφή και πάγια θέση της Ατλαντικής Συμμαχίας για την περίπτωση της ΠΓΔΜ.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το εάν η ΗΠΑ προτίθενται να πιέσουν την Ελλάδα, έτσι ώστε να καμφθεί η αντίστασή της στο θέμα της ονομασίας, ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, 19 και 20 Νοεμβρίου, στη Λισαβόνα, ο Αμερικανός πρέσβης τόνισε: «Οι θέσεις γι΄αυτό το ζήτημα είναι ευρύτερα γνωστές. Το ΝΑΤΟ έκανε σαφές, τόσο στη Σύνοδο του Βουκουρεστίου όσο και στη Σύνοδο, πέρυσι, στο Στρασβούργο- Κιλ, ότι η Μακεδονία μπορεί να λάβει πρόσκληση για να γίνει πλήρες μέλος της Συμμαχίας, αμέσως μόλις βρεθεί λύση στο ζήτημα της ονομασίας. Ελπίζουμε να συμβεί κάτι τέτοιο»
Να σημειωθεί ότι μόλις χθες και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, αν προηγουμένως δεν βρεθεί λύση στο ζήτημα της ονομασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου