"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Επεισόδια στο Ιταλία – Σερβία


Ο αγώνας Ιταλίας – Σερβίας, για τον 3ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2012, διεκόπη λόγω των σοβαρών επεισοδίων που δημιούργησαν οι Σέρβοι εκδρομείς πριν από την έναρξη του αγώνα. Πέτρα του σκανδάλου ο Στοϊκοβιτς, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για την πρόσφατη βαριά ήττα από την Εσθονία.
Οι Σέρβοι οπαδοί ξεκίνησαν από νωρίς τα επεισόδια και έδειξαν τις διαθέσεις τους καθώς επιτέθηκαν με καπνογόνα και άλλα αντικείμενα στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας τους. Ένα αντικείμενο χτύπησε ελαφρά τον τερματοφύλακα της σέρβικής αποστολής Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς, ο οποίος αρνήθηκε να παίξει στο παιχνίδι αν και ήταν στη βασική ενδεκάδα της ομάδας.
Τα έκτροπα συνεχίστηκαν εντός του γηπέδου "Λουίτζι Φεράρι" της Γένοβας, με τους εκτός ελέγχου οπαδούς των φιλοξενούμενων να σκαρφαλώνουν στα πλέξιγκλας και να εκτοξεύουν κάθε είδους αντικείμενο τόσο προς τον αγωνιστικό χώρο όσο και προς την κερκίδα των Ιταλών φιλάθλων.

Ύστερα από αυτά τα γεγονότα, ο διαιτητής της συνάντησης Τόμσον διέταξε τις ομάδες να επιστρέψουν στα αποδυτήρια. Το παιχνίδι ξανάρχισε με 35 λεπτά καθυστέρηση, αλλά ύστερα από έξι λεπτά, διακοπεί οριστικά καθώς οι ταραξίες ανέλαβαν εκ νέου δράση.
Η UEFA παίρνει πλέον την κατάσταση του αγώνα στις τύχες της και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται βαριά καμπάνα στην ομάδα της Σερβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου