"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κίνα: νέο γράμμα αντιφρονούντων

23 γηραιά μέλη του κινεζικού κομμουνιστικού κόμματος είναι οι συγγραφείς επιστολής που ζητά να δοθεί τέλος στους περιορισμούς στην ελευθερία του λόγου που υπάρχουν στη χώρα. Τα αιτήματα των κινέζων συμπυκνώνονται σε οκτώ διεκδικήσεις. Η επιστολή ήρθε να προστεθεί στον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί στην Κίνα για την απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στον αντιφρονούντα Liu Xiaobo.
Το γράμμα αναφέρει ότι η ελευθερία της έκφρασης προβλέπεται στο σύνταγμα της χώρας, όμως στην πράξη δεν εφαρμόζεται. Επιθυμούν, επίσης, τη δυνατότητα να εκφράζονται ελεύθερα στο Διαδίκτυο, καθώς και να υπάρχει περισσότερος σεβασμός προς τους δημοσιογράφους.
Πολλοί από τους υπογράφοντες είναι πρώην αξιωματούχοι με σημαντική επιρροή. Σε αυτούς περιλαμβάνεται ένας πρώην γραμματέας του ηγέτη της κινεζικής επανάστασης Μάο Τσε Τουνγκ, καθώς και ένας πρώην συντάκτης σε επίσημη κινεζική εφημερίδα.
Η δημοσίευση του γράμματος προηγείται μιας σημαντικής συνεδρίασης του κόμματος, στην οποία αναμένεται να δοθούν οι κατευθύνσεις για την ανάδειξη των μελλοντικών ηγετών και θα καθορίσει την πολιτική που θα ακολουθηθεί τα επόμενα χρόνια. Να σημειωθεί ότι η επιστολή απευθύνεται στην κινεζική βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου