"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ψάχνουν το πρόσωπο που έστησε την απάτη

Συγκλονίστηκε η Β. Ελλάδα και όχι μόνο, με την ιστορία της νεαρής - φάντασμα που άκουγε στο όνομα Ελμίνα και έλεγε πως είχε καρκίνο. Οι 14.000 χρήστες του facebook ψάχνονται μεταξύ τους ανταλλάσσοντας πληροφορίες για να εντοπίσουν ποιος τελικά έστησε την απάτη.
Όλοι αναζητούν τη συγγραφέα που φαίνεται να έχει όλες τις πληροφορίες για το τι γινόταν για έναν ολόκληρο χρόνο και ποιος τελικά έπαιρνε τα χρήματα στο όνομα της καρκινοπαθούς Ελμίνας.
Ο ιδιοκτήτης ενός από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Β.Ελλάδος που είχε επίσης στηρίξει ψυχολογικά την Ελμίνα και τον αγώνα της μέσα από το πρόγραμμά του μίλησε στο newsbomb για την ιστορία που συγκλόνισε κι εκείνον . ( Δεν επιθυμεί να δημοσιευθεί το όνομα του σταθμού και το δικό του, ώσπου να ξεκαθαριστεί η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια).
«Όλη η ιστορία ξεκίνησε με το σταθμό μας όταν πήραμε ένα μήνυμα να αφιερώσουμε ένα τραγούδι σε μια κοπέλα που έπασχε από καρκίνο... Μάθαμε την ιστορία της από άλλους και μας συγκίνησε. Πιο πολύ είχαμε συγκινηθεί γιατί δήλωνε ορφανή και όλες της οι φίλες επίσης. Πιστέψαμε ότι ήταν μια ανθρώπινη ιστορία και σταθήκαμε ανθρώπινα δίπλα της. Μόνο αυτό όμως, τίποτα παραπάνω. Προσπαθούμε κι εμείς να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία. Μου φαίνεται απίστευτο πως κατάφερε να μας ξεγελάσει έτσι κάποιος με ένα τέτοιο σοβαρό θέμα. Κάνουμε κι εμείς την έρευνά μας από την πλευρά μας. Αν ήταν τόσο καλοστημένη κομπίνα, τότε συγχαρητήρια. Όμως περιμένουμε με αγωνία να λάμψει η αλήθεια. Σίγουρα υπάρχει μια άκρη σε αυτήν την ιστορία».
 

1 σχόλιο:

  1. καποια συγκεκριμενη ημερομηνια και συγκεκριμενα προφιλ εχετε να μου δωσετε να δω? οπως το ποτε ξεκινησε η ιστορια αυτη και το ποτε τελειωσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή