"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Επίθεση αυτοκτονίας με πολλούς νεκρούς και τραυματίες στο βορειοδυτικό Πακιστάν

 
Περισσότερα από 15 άτομα σκοτώθηκαν και 40 τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας εναντίον σημείου ελέγχου της αστυνομίας στην πόλη Χαρ του βορειοδυτικού Πακιστάν, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.
Σύμφωνα με τον Χαλίλ Χαν επικεφαλής του νεκροτομείου της πόλης, στο νοσοκομείο της πόλης έχουν μεταφερθεί 18 σοροί και 50 τραυματίες.
Ανάμεσα στα θύματα είναι και ένας αξιωματικός των δυνάμεων ασφαλείας της περιοχής, ο οποίος πρόσφατα είχε τιμηθεί με κρατικό βραβείο για το ρόλο του στις επιχειρήσεις εναντίον των Ταλιμπάν.
Η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Χαρ, τη μεγαλύτερη της περιφέρειας Μπατζαούρ, μία από τις επτά περιοχές που αποτελούν καταφύγια των Ταλιμπάν και των μαχητών της Αλ Κάιντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου