"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Η φυλάκιση της Τιμοσένκο απειλή για τη σύνδεση ΕΕ-Ουκρανίας

 
Αν δεν απελευθερωθεί η Γιούλια Τιμοσένκο, μπορεί η Γερμανία να μην επικυρώσει τη συμφωνία σύνδεσης ΕΕ - Ουκρανίας, δήλωσε σήμερα ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε.

Ο υπουργός συνέχισε τις πιέσεις της γερμανικής κυβέρνησης προς την πλευρά του Κιέβου και εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση της ουκρανής πρώην πρωθυπουργού.

«Εμείς οι Γερμανοί λέμε πως η συμφωνία σύνδεσης ΕΕ-Ουκρανίας δεν μπορεί να επικυρωθεί αν δεν πληρούνται απολύτως οι συνθήκες ενός κράτους δικαίου», τόνισε ο Βέστερβέλε σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF.


Η συμφωνία της 30ής Μαρτίου ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ουκρανία δεν έχει ακόμα υπογραφεί επισήμως.


Παράλληλα, σε άλλη συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild, ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών υπενθύμισε στο Κίεβο πως ως μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει δεσμευτεί να εφαρμόζει τους κανόνες σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


«Η ουκρανική κυβέρνηση πρέπει να ξέρει πως ο δρόμος προς την Ευρώπη περνά από μια γέφυρα που στηρίζεται σε δύο πυλώνες: την δημοκρατία και το κράτος δικαίου», υπογράμμισε ο Βεστερβέλε.


Σε ερώτηση για το αν η γερμανική κυβέρνηση θα μποϊκοτάρει το Euro-2012 που θα διεξαχθεί στην Ουκρανία (και την Πολωνία) ο ίδιος απάντησε πως πιστεύει «ότι δεν έχει νόημα να αποφασιστεί κάτι τέτοιο τώρα» και πρόσθεσε πως «αυτό που έχει σημασία είναι η παροχή βοήθειας προς την Τιμοσένκο».


Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η καγκελάριος Μέρκελ και η κυβέρνησή της είναι πιθανό να μη μεταβούν στην Οικρανία για τους αγώνες της εθνικής Γερμανίας αν μέχρι τότε δεν έχει απελευθερωθεί η Τιμοσένκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου