"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ( ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ)

                           Ιερουσαλήμ

Η Ιερουσαλήμ είναι η μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ. Είναι αρχαία πόλη, η οποία αποτελεί ιουδαϊκό, χριστιανικό και ισλαμικό κέντρο θρησκευτικής και ιστορικής σημασίας. Πιθανώς πρόκειται για την αρχαία πόλη Σαλήμ, της οποίας βασιλιάς υπήρξε ο Μελχισεδέκ. Την πόλη αυτή, η οποία μεταγενέστερα ονομαζόταν Ιεβούς, κατέλαβε ο βασιλιάς Δαβίδ από τους Ιεβουσαίους.
Μετά τη διαίρεση του έθνους του Ισραήλ η Ιερουσαλήμ κατέστη πρωτεύουσα και άγια πόλη των Ισραηλιτών και του νοτίου βασιλείου του Ιούδα. Επίσης στην πόλη αυτή ο βασιλιάς Σολομώνταςμεγαλοπρεπή ιουδαϊκό Ναό ο οποίος καταστράφηκε λίγους αιώνες αργότερα από τους Βαβυλώνιους. Σήμερα σώζεται μόνο ένα τμήμα του τείχους από την περίοδο του Δεύτερου Ναού, το γνωστό «τείχος των δακρύων» ή ορθότερα «Δυτικό Τείχος». έχτισε τον
Η παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, περιβαλλόμενη από έναν οχυρωμένο τοίχο και διαιρεμένη σε τέσσερις συνοικίες: την αρμένικη, την χριστιανική, τη μουσουλμανική και την εβραϊκή.
Λόγω των Αγίων Τόπων παρουσιάζει σημαντική τουριστική κίνηση. Αξιοθέατα της αποτελούν το Κάστρο (24 π.Χ.), ο καθεδρικός ναός του Αγίου Ιακώβου του 12ου αιώνα, το Όρος του Ναού (Χαράμ αλ-Σαρίφ), το τέμενος Αλ-Ακσά (705–715), ο Τρούλος (ή Θόλος) του Βράχου, το Δυτικό τείχος, το Φρούριο Αντωνία, ο Ναός του Πανάγιου Τάφου, ο κήπος της Γεσθημανής, οι Τάφοι των Βασιλέων και το Όρος των Ελαιών.
Από τη Βικιπαίδεια


ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ,
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ  ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο 
ΤΟΠΟΣ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΥΙΟΣ  ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ
 ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ......ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου