"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ Η ΓΣΕΕ ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

apergia_adedy-1Δεν γνωρίζω πόσοι εξ υμών συμμετείχατε ή παρακολουθήσατε τις πορείες διαμαρτυρίας για τα επώδυνα κυβερνητικά μέτρα και κατά προέκτασιν εναντίον του περιβόητου «Μνημονίου» που διοργανώθηκαν εκ μέρους της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, όλο τούτο το χρονικό διάστημα. Εγώ τις παρηκολούθησα. Και μάλιστα σε ορισμένες εξ αυτών συμμετείχα. Οσοι, όμως, δεν συμμετείχατε ή γενικότερα δεν ασχοληθήκατε με αυτές πράξατε πολύ καλά…
Διότι η απογοήτευσις κατ’ αρχήν και ακολούθως η αγανάκτησις εναντίον των διοργανωτών θα σας κατέκλυζε σε τέτοιο βαθμό που θα δηλώνατε «καλύτερα ας πάνε να κάνουν καμιά άλλη δουλειά οι εργατοπατέρες μας».
Διότι τόσον η «κυρία» ΓΣΕΕ όσο και η «κυρία» ΑΔΕΔΥ αυτό που, ουσιαστικώς, έπραξαν ήταν πολύ απλά ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Παρετήρησα, μάλιστα, ότι στις πρόσφατες  πορείες και διαμαρτυρίες που διοργάνωσαν οι εν θέματι «κυρίες» και πιο συγκεκριμένα οι ηγεσίες τους είχαν εμφανώς την διάθεσι… να τελειώνουν όσο πιο σύντομα μπορούσαν με αυτή την «αγγαρεία» που τους έτυχε και γρήγορα – γρήγορα να το διαλύσουν και να πάνε για κανένα καφεδάκι ή και για κάποιο ουζάκι.
Ακριβώς για να μην πάρει το «πράγμα» άγρια μορφή ή έστω και μήπως σημειωθούν τίποτε επεισόδια που θα έφερναν σε δύσκολη θέσι τους πολιτικούς «μας» άρχοντες.
Ακριβώς διότι το εργατικό κίνημα έχει εκφυλιστεί και οι ηγεσίες των συνδικάτων «μας» ενδιαφέρονται μόνον για… καλές εντυπώσεις, μήπως κι έτσι εξασφαλίσουν ένα βουλευτιλίκι ή έστω κάποια καλή θέσι σε κάποιον Οργανισμό του Δημοσίου.
Ετσι οι διαμαρτυρίες του κοσμάκη για τα επώδυνα μέτρα που επεβλήθησαν ή και για αυτά που ΑΣΦΑΛΩΣ θα ακολουθήσουν (μετά τις 7 Νοεμβρίου, δηλαδή τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκησι, τον «Καλλικράτη» κλπ.) πήγαν στον βρόντο.
Προς ικανοποίησιν, βεβαίως, του Γιώργου Π. νυν Πρωθυπουργού (ατυχώς) της Ελλάδος και των συνεργατών του – Ελλήνων και αλλοδαπών – που παρακολουθούσαν τις πορείες και συγκεντρώσεις.
Και όχι μόνον πήγαν οι εκδηλώσεις του κοσμάκη, για τα επώδυνα μέτρα, στον βρόντο, αλλά έδωσαν και το… εναρκτήριο λάκτισμα για μια ολόκληρη νέα σειρά σκληρών μέτρων!…
Καθώς οι σύμβουλοι και οι επικοινωνιολόγοι του Γιώργου Π. νυν πρωθυπουργού (ατυχώς) της Ελλάδος, βλέποντας ότι οι συγκεντρώσεις αυτές είναι ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ΑΝΕΤΑ μπορούν να… μας φορέσουν (Κυβέρνησις και ΔΝΤ) το επόμενο «κουστούμι» και – γιατί όχι – το μεθεπόμενο.
Εάν, αντιθέτως, οι διαδηλώσεις αυτές είχαν ισχυρότερο παλμό, μεγαλύτερη αγωνιστικότητα, επιμονή και παραμονή των διαδηλωτών στους δρόμους και πέριξ της Βουλής, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα εθορυβούντο οι προαναφερθέντες ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΑΣ και βεβαίως θα ανεκόπτετο η όρεξίς τους να μας ξεκάνουν τελείως.
Σε κάθε περίπτωσι, λοιπόν, οι ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ όχι απλώς, ολιγώρησαν, αλλά με την χλιαρή έως ανύπαρκτη αντίδραση που προέβαλαν στην λαίλαπα που χτύπησε τον λαό μας – όχι βεβαίως με ευθύνη του όπως πλαγίως μας είπε ο κ. Θ. Πάγκαλος τονίζοντας ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε» - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ εις βάρος του πτωχού λαού μας.
Ας ελπίσουμε ότι εφεξής τουλάχιστον θα αλλάξουν βιολί. Κι ας αφήσουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις για το σπίτι τους και τους φίλους τους. Όχι, πάντως, να τις αναμειγνύουν με το εργατικό κίνημα.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου