"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ετοιμάζεται ο δεύτερος στολίσκος για τη Γάζα

Δεκαέξι οργανώσεις από δεκαέξι χώρες θα συμμετέχουν στην αποστολή του δεύτερου στολίσκου προς τη Γάζα, του οποίου ο απόπλους προγραμματίζεται μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου.
Το "Μαβί Μαρμαρά" της πρώτης αποστολής Το "Μαβί Μαρμαρά" της πρώτης αποστολής Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που προγραμματίζουν την αποστολή ενός δεύτερου στολίσκου προς τη Γάζα ελπίζουν ότι θα συγκεντρώσουν από 12 ως και 20 πλοία, που θα πλεύσουν προς την περιοχή με στόχο να σπάσουν τον αποκλεισμό που έχει επιβάλλει το Ισραήλ.
Οι 16 οργανώσεις προέρχονται από την Τουρκία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ελβετία, τη Βρετανία, την Ιρλανδία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Αυστραλία, τη Μαλαισία και την Ινδονησία.
Το πρώτο σκάφος του στολίσκου θα μεταφέρει 2,5 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας, ενώ στα επόμενα θα επιβαίνουν περίπου 200 μέλη οργανώσεων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία για την άρση αποκλεισμού της Γάζας.
Στην πρώτη αποστολή του στολίσκου συμμετείχαν έξι πλοία, η πορεία των οποίων ανεκόπη από ισραηλινές επίλεκτες δυνάμεις. Αφού κατέλαβαν ένα από τα πλοία, άνοιξαν πυρ και σκότωσαν εννέα Τούρκους επιβαίνοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου