"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Άγρια συμπλοκή στο Δ.Σ. Φαρσάλων

Σε... πεδίο μάχης μετέτρεψαν συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρσάλων, ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών του δήμου, Τριαντάφυλλος Θεοχάρης και ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Το θέμα της συνεδρίασης που είχε οριστεί για την περασμένη Τρίτη, αφορούσε στην αγορά καινούργιας γεώτρησης για την περιοχή. Τα... αίματα άναψαν όταν ο Γ. Παπαδόπουλος έκανε προσωπική επίθεση στον Τ. Θεοχάρη, μην επιτρέποντάς του να μιλήσει.
Αμέσως η... σπίθα έγινε πυρκαγιά και λόγο στον λόγο οι δύο εμπλεκόμενοι κατέληξαν να ανταλλάσσουν κλωτσιές και μπουνιές, έχοντας αφήσει πίσω τους τον αντικειμενικό λόγο της συνεδρίασης.
Το υπόλοιπο δημοτικό συμβούλιο παρακουλούσε άναυδο το επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου