"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Χιλιάδες παγιδευμένοι στο μετρό του Λονδίνου

Περισσότεροι από δύο χιλιάδες επιβάτες της γραμμής Jubilee του μετρό του Λονδίνου παγιδεύτηκαν για δύο ώρες, λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης.
Οι επιβάτες πέντε συρμών, οι οποίοι βρίσκονταν στριμωγμένοι στα βαγόνια σε κατάσταση ημι-ασφυξίας, αναγκάστηκαν να περπατήσουν είκοσι λεπτά στις ράγες, οδηγούμενοι από το προσωπικό του Μετρό με φακούς.
Πολλοί από τους επιβάτες βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ, λέγοντας ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσουν το Μετρό. Ανάμεσα σε αυτούς που χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια, ήταν μία έγκυος γυναίκα και ένας άνδρας, τους οποίους βοήθησε επιβαίνοντας γιατρός.
Εκπρόσωπος του Μετρό του Λονδίνου δήλωσε ότι η εταιρεία "ζητά συγγνώμη για τους επιβάτες που διακόπηκε η διαδρομή τους σήμερα το πρωί και ιδιαίτερα για αυτούς που παγιδεύτηκαν στα ακινητοποιημένα τρένα. Έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπιστεί η αιτία που οδήγησε στη διακοπή ρεύματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου