"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Κινεζικές εταιρείες “βοηθούν” το Ιράν

Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι κινεζικές εταιρείες βοηθούν το Ιράν να αναπτύξει το πυρηνικό του πρόγραμμα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, αμερικανός αξιωματούχος έχει στην κατοχή του λίστα με κινεζικές τράπεζες και εταιρείες, οι οποίες παραβιάζουν τις κυρώσεις που έχουν επιβάλλει τα Ηνωμένα Έθνη στο Ιράν, σχετικά με την επιμονή της χώρας στην ανάπτυξη πυρηνικού προγράμματος.
Η βοήθεια έγκειται στην παροχή συμβουλών για το πώς θα βελτιώσουν την τεχνολογία των πυραύλων τους και πώς θα προχωρήσουν στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων. Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, οι ΗΠΑ έχουν ήδη ζητήσει από το Πεκίνο να διερευνήσει το θέμα και να σταματήσει τις εν λόγω επαφές. Οι ΗΠΑ δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα ονόματα των εταιρειών και τραπεζών, που υποτίθεται ότι έχουν συνάψει σχέσεις με το Ιράν.
Η Κίνα δεσμεύθηκε να διερευνήσει τους ισχυρισμούς των ΗΠΑ.
Το Ιράν αντικρούει τις κατηγορίες για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων, υποστηρίζοντας ότι το πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου αφορά μόνο σε ειρηνικούς σκοπούς δημιουργίας ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου