"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Αφγανοί και Πακιστανοί παρίσταναν τους αστυνομικούς και λήστευαν αλλοδαπούς

Νεαροί Ασιάτες μετανάστες παρίσταναν τους αστυνομικούς και λήστευαν ξένους οδηγούς που κυκλοφορούσαν στους ελληνικούς δρόμους, ενώ άλλη ομάδα έκλεβε αυτοκίνητα που διαπραγματευόταν να επιστρέψει κατάδικος στις φυλακές Μαλανδρίνου, εκβιάζοντας τηλεφωνικά τους ιδιοκτήτες τους.
Η Αστυνομία συνέλαβε τέσσερις Αφγανούς και Πακιστανούς και όπως ανακοίνωσε αναζητεί ακόμη οκτώ άτομα συνεργούς τους, οι οποίοι είχαν συστήσει οργάνωση και κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα σε αυτοκινητοδρόμους και κεντρικές οδούς, αφού εντόπιζαν οχήματα τα οποία έφεραν ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς και αλλοδαπούς τουρίστες, στη συνέχεια προσποιούμενοι τους αστυνομικούς διενεργούσαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων αφαιρούσαν από τους παθόντες χρήματα και τιμαλφή. Οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν μέσα και φορούσαν ρούχα με διακριτικά παρόμοια με αυτά της ελληνικής Αστυνομίας. Η δραστηριότητα της συμμορίας είχε καταγραφεί στην παραλιακή ζώνη των νοτίων προαστίων και θύματά τους έπεσαν πάνω από τουλάχιστον 14 αλλοδαποί οδηγοί.
Από την έρευνα-προανάκριση σχετικά με τη σύλληψη τριών ατόμων στο Χαλάνδρι, όπως ανακοινώθηκε, προέκυψε ότι κατά το τελευταίο 3μηνο είχαν συστήσει σπείρα και διέπρατταν κλοπές οχημάτων. Στη συνέχεια οι δράστες παρείχαν πληροφορίες σχετικά με τα κλεμμένα οχήματα σε ημεδαπό έγκλειστο των φυλακών Μαλανδρίνου, ο οποίος μέσα από τη φυλακή εκβίαζε τους ιδιοκτήτες απαιτώντας τη καταβολή του χρηματικού ποσού των 1.000 ευρώ προκειμένου να τους επιστραφούν τα οχήματα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν τα επέστρεψαν. Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών-εκβιάσεων, από τις οποίες αποκόμισαν συνολικά το χρηματικό ποσόν των 2.000 ευρώ.
* Εντοπίστηκε ακόμη μια ενδεκάδα ατόμων που ρήμαζε τους επιβάτες στο σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό, την ώρα της αποβίβασης. Πιάστηκαν τρεις νεαροί αλλοδαποί και αναζητούνται ακόμη οκτώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου