"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κακός... οδηγός για την ΕΛ.ΑΣ.

astynomikos 2 Οι καταγγελίες για τον πολύ νεαρό κύριο αυτόν, που κρατάει μάλιστα ασύρματο και εδώ στη φωτό (χθες έξω από το ΣτΕ, όπου συζητείτο η προσφυγή κατά της συνταγματικότητας για το λαθρονομοσχέδιο), συνοδεύει ανώτερο αξιωματικό της ΕΛΑΣ (ο οποίος έχει επίσης παρουσία στον Άγιο Παντελεήμονα), είναι πολλές.
Στη σημερινή «Ελεύθερη Ωρα» ρωτάμε «ποιος είναι αυτός ο... τύπος, κύριοι της ΕΛΑΣ;», για να πάρουμε πριν λίγες ώρες την απάντηση από το γραφείο τύπου της αστυνομικής διευθύνσης πως πρόκειται για τον αστυφύλακα - οδηγό του αστυνομικού διευθυντή, που απεικονίζεται στη φωτογραφία.
Δεχόμαστε την απάντηση της αστυνομικής διεύθυνσης, μόνο που κάποιοι πρέπει να του εξηγήσουν πως δεν είναι στις αρμοδιότητές του να δίνει... οδηγίες σε ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα. 
Αυτά για σήμερα, μέχρι την επόμενη συγκέντρωση πατριωτών...
Ε. Ω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου