"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Εντοπίστηκε η σύζυγος του Λιού Σιαομπό

Με το σύζυγό της, τον βραβευμένο με Νόμπελ Ειρήνης Λιού Σιαομπό, συναντήθηκε σήμερα η Λιού Σια η οποία είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Παρασκευής.
Το ζευγάρι συναντήθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα (τοπική ώρα), σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Πληροφόρησης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Δημοκρατία, το οποίο επικαλείται την πεθερά του Λιού Σιαομπό.
Η Λιού Σια δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από το βράδυ της Παρασκευής. Δικηγόροι του αντιφρονούντα δήλωσαν ότι δεν έχουν μπορέσει να έλθουν σε επαφή μαζί της αφότου "την πήραν αστυνομικοί", λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση από την Επιτροπή Νομπέλ της βράβευσης του Λιού Σιαομπό.
Οι αρχές έχουν αποκλείσει μέρος του οδικού δικτύου στην πόλη Τζιντσού, στην επαρχία Λιάονινγκ, όπου είναι φυλακισμένος ο Λίου, ενώ αστυνομικοί άφηναν να περνούν μόνο κάτοικοι και αξιωματούχοι. Δημοσιογράφοι που επιχείρησαν να πάνε στη φυλακή ενημερώθηκαν ότι δεν τους επιτρέπεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου