"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Άρπαξαν από αστυνομικούς ολόκληρο φορτηγό με λαθρομετανάστες Οι δράστες κατάφεραν να πάρουν και τον οπλισμό των αστυνομικών


Αστυνομικοί έχασαν μέσα από τα χέρια τους ολόκληρο φορτηγό με λαθρομετανάστες αλλά και τον οπλισμό τους από δράστες που τους είχαν στήσει ενέδρα μετά την ενέδρα των αστυνομικών που, νωρίτερα, είχαν καταφέρει ν' αρπάξουν απ’ αυτούς το φορτηγό.
Όλα συνέβησαν αργά χθες βράδυ στη διάρκεια καταδίωξης συμμορίας που διακινούσε λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ, στην αστυνομία είχαν φτάσει πληροφορίες για κύκλωμα το οποίο διακινούσε με φορτηγό λαθρομετανάστες.
Αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς
Αποφασίστηκε να στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό, την παρακολούθηση και τη σύλληψη των υπόπτων.

Το φορτηγό με τους λαθρομετανάστες εντοπίστηκε στην Κορινθία και ξεκίνησε η παρακολούθησή του.
Ωστόσο, κάποια στιγμή ο οδηγός του αντιλήφθηκε τις κινήσεις των αστυνομικών, ακινητοποίησε το όχημα και το εγκατέλειψε, ξεφεύγοντάς τους.
Ενέδρα και πυροβολισμοί

Αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο φορτηγό με τους λαθρομετανάστες προκειμένου να το οδηγήσουν στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Αλλοδαπών.

Όμως, χιλιόμετρα πιο μακριά είχαν στήσει ενέδρα δύο άτομα που ανήκαν στο κύκλωμα διακίνησης των λαθρομεταναστών.

Οι δύο δράστες ακινητοποίησαν το φορτηγό και πυροβόλησαν για εκφοβισμό, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να το εγκαταλείψουν μαζί με τον οπλισμό τους.

Ο ένας από τους δράστες επιβιβάστηκε στο φορτηγό με τους λαθρομετανάστες ενώ ο άλλος σε ΙΧ αυτοκίνητο.
Έπιασαν τον ένα δράστη
Ξεκίνησε επιχείρηση για τη σύλληψη των δραστών και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη στο ύψος του Ασπροπύργου ο δράστης που διέφυγε με το ΙΧ  αφού πρώτα ακινητοποιήθηκε το όχημά του.

Μέσα σ’ αυτό υπήρχες ο οπλισμός που είχε αφαιρεθεί από τους αστυνομικούς.
Ο οδηγός του φορτηγού με τους λαθρομετανάστες κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Περισσότερες πληροφορίες για τον τόπο όπου εξελίχθηκαν τα γεγονότα με τα μέλη του κυκλώματος και τους αστυνομικούς ή λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά από την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου