"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Παραπέµπει στο... 666 - Η νέα κάρτα του πολίτη



ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ
την έκδοση της κάρτας του πολίτη έχουν διατυπώσει και οµάδες ιερέων και πιστών που ανήκουν στο συντηρητικό και σκληροπυρηνικό µπλοκ της Εκκλησίας.

Ισχυρίζονται ότι η κάρτα παραπέµπει στο... 666 και στην Αποκάλυψη. Οι οµάδες αυτές έχουν διοργανώσει ηµερίδες και συγκεντρώσεις κατά της κάρτας. Σε ένα blog µάλιστα µαζεύουν υπογραφές. Ενας από τους ιερείς που πρωτοστατεί στην εκστρατεία κατά της κάρτας, ο εφηµέριος του ναού της Κοιµήσεως Θεοτόκου Αµαρουσίου π. Σαράντης Σαράντος, σε επιστολή του προς τη Σύνοδο υποστηρίζει µεταξύ άλλων ότι «... η ηλεκτρονική διακυβέρνηση µάς υπάγει στο παγκόσµιο αντίχριστο κράτος». Ο ιερέας υποστηρίζει ότι οι πιστοί δεν πρέπει να αποδεχτούν την κάρτα διότι παραπέµπει στην Αποκάλυψη, στο 666 και στον Αντίχριστο. Οπως λέει στα «ΝΕΑ», «πήραµε την πρωτοβουλία και στείλαµε την επιστολή στη Σύνοδο, έτσι ώστε να επανεξεταστεί το θέµα και να το ξαναδεί και η κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου